jongeren uit Broek winnen Vitesse Hattrick met de buurtbijdrage

Wegwijzer

Fotos

Bootcamp 2019

04 september 2019 69 foto's

meidenclub naar Scheveningen

22 augustus 2018 3 foto's

kinderkamp 2018 De Zuiderzon Eerbeek

22 augustus 2018 26 foto's

Graffiti ontwerpen/spuiten bij playground de Blokhut

25 mei 2018 13 foto's

meivakantie jongeren in het klimbos

02 mei 2018 15 foto's

jongeren uit Arnhemse Broek bij Schalke 04-Freiburg

03 april 2018 5 foto's

carnavals disco

08 februari 2018 11 foto's

meidenclub

31 januari 2018 2 foto's

buurtbijdrage Vitesse Hattrick teams Arnhem Midden

13 januari 2018 13 foto's

weetcafe de Symfonie

15 september 2017 9 foto's

jongeren organiseren nieuwjaarsreceptie wijkcentrum Symfonie

13 januari 2017 15 foto's

team broek start bij Vitesse Academy

20 april 2016 9 foto's

team 13/14 jaar uit Arnhemse Broek wint Fairplay-cup

22 januari 2016 6 foto's

Naar museum Nemo in Amsterdam

23 december 2015 8 foto's

jongeren uit Broek winnen Vitesse Hattrick met de buurtbijdrage

07 juli 2015 20 foto's

jongeren uit Broek winnen Vitesse Hattrick met de buurtbijdrage

Op donderdag 26 maart was voor ons de eerste informatiebijeenkomst op wijkcentrum Symfonie er werd informatie gegeven over de Vitesse Hattrick editie van 2015. Aanwezig waren 17 spelers en 6 begeleiders. Er zijn afspraken gemaakt over de teams, het trainen, de wedstrijden en de buurtbijdrages.  Vanaf 31 maart is het team van 13/14 jaar elke dinsdagavond gaan trainen van 17:45-19:00 uur en het team van 15/16 jaar is elke maandagavond gaan trainen. Dit werd ondersteund door playground Thialf.

Op vrijdag 3 april was het dan eindelijk zover, met steun van ouders, broers en begeleiders zijn we met 6 auto’s  naar de Kick Off  in sporthal Valkenhuizen geweest. 

Beide hebben goed gespeeld en hebben zich sportief gedragen. De resultaten van het 15/16 team waren veelbelovend,  echter die van het 13/14 team gaven wat extra stof voor de volgende training.  Uiteindelijk was het een geslaagde dag en hebben we de kaarten voor de wedstrijd van Vitesse-Groningen uitgedeeld voor de volgende dag.

Het was goed om te zien dat er zaterdag 4 april ook bij de wedstrijd Vitesse-Groningen ouders aanwezig waren. Voor veel jongeren was dit de eerste keer dat ze bij een wedstrijd van Vitesse aanwezig waren. Iedereen heeft veel plezier gehad bij deze spannende wedstrijd, ondanks dat Vitesse niet verder kwam dan een 1-1.

Voor de start van de buurtbijdrages waren er twee  thema’s waar jongeren zich voor wilden inzetten in ’t Arnhemse Broek. Het eerste thema was het zwerfafval in de wijk en de verloederde aanblik van playground De Blokhut. Daarnaast hebben de teams afgesproken zoveel  mogelijk alle bijdrages gezamenlijk met beide teams te doen.     

1e buurtbijdrage

Op zondag 12 april het is de 1e buurtbijdrage gedaan. We waren bij playground De Blokhut om de hele omgeving schoon te maken en op te knappen. Er is samen met een aantal bewoners veel onkruid en zwerfvuil weggehaald. Met een hogedrukspuit is hard gewerkt om het er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast hebben jongeren de sport- en spelcontainer helpen opruimen en opnieuw in te richten.

2e buurtbijdrage

Een ander thema wat was hulp bij activiteiten in de wijk. Met dit thema hebben we onze 2e buurtbijdrage gerealiseerd. Ook deze buurtbijdrage bestond uit 2 delen.

Allereerst hebben de jongeren geholpen bij de 2e speelronde van de Vitesse Hattrick op 17 april op hun ‘thuisgrond’ bij Thialf. Er is flink geholpen met het opbouwen en afbreken van het evenement. En samen met het de vrijwilligers van playground Thialf is er soep en limonade geregeld voor alle spelers, begeleiders en bezoekers van de Hattrick speelronde. Hiermee toonde ‘t Arnhemse Broek zich een trotse en betrokken gastheer van deze speelronde.

Tijdens de Arnhemse sportweek stond op vrijdag 24 april de Familiedag van Koningsspelen op het programma. Samen met het kinder- en jongerenwerk van Rijnstad, wijkclub Arnhem-Midden, stagiaires en vrijwilligers, hebben 12 jongeren een sportieve en gezellige middag georganiseerd voor families uit ’t Arnhemse Broek.

De voornaaste taken waren het opbouwen en afbreken van alle activiteiten. Daarnaast werden alle sportieve activiteiten begeleid door spelers uit de beide teams van de Vitesse Hattrick Arnhem-Midden.

 

 

Graag willen wij het wijkplatform ’t Arnhems Broek bedanken voor de input voor de buurtbijdrages. Daarnaast alle begeleiders, trainers, vrijwilligers van het jongerenwerk van Rijnstad en van playground Thialf en ten slotte buurtbewoners voor een goede samenwerking .

Voor meer foto’s

https://www.facebook.com/desymfonie.bredeschool