jongeren uit Broek winnen Vitesse Hattrick met de buurtbijdrage

Op donderdag 26 maart was voor ons de eerste informatiebijeenkomst op wijkcentrum Symfonie er werd informatie gegeven over de Vitesse Hattrick editie van 2015. Aanwezig waren 17 spelers en 6 begeleiders. Er zijn afspraken gemaakt over de teams, het trainen, de wedstrijden en de buurtbijdrages.  Vanaf 31 maart is het team van 13/14 jaar elke dinsdagavond gaan trainen van 17:45-19:00 uur en het team van 15/16 jaar is elke maandagavond gaan trainen. Dit werd ondersteund door playground Thialf.

Op vrijdag 3 april was het dan eindelijk zover, met steun van ouders, broers en begeleiders zijn we met 6 auto’s  naar de Kick Off  in sporthal Valkenhuizen geweest. 

Beide hebben goed gespeeld en hebben zich sportief gedragen. De resultaten van het 15/16 team waren veelbelovend,  echter die van het 13/14 team gaven wat extra stof voor de volgende training.  Uiteindelijk was het een geslaagde dag en hebben we de kaarten voor de wedstrijd van Vitesse-Groningen uitgedeeld voor de volgende dag.

Het was goed om te zien dat er zaterdag 4 april ook bij de wedstrijd Vitesse-Groningen ouders aanwezig waren. Voor veel jongeren was dit de eerste keer dat ze bij een wedstrijd van Vitesse aanwezig waren. Iedereen heeft veel plezier gehad bij deze spannende wedstrijd, ondanks dat Vitesse niet verder kwam dan een 1-1.

Voor de start van de buurtbijdrages waren er twee  thema’s waar jongeren zich voor wilden inzetten in ’t Arnhemse Broek. Het eerste thema was het zwerfafval in de wijk en de verloederde aanblik van playground De Blokhut. Daarnaast hebben de teams afgesproken zoveel  mogelijk alle bijdrages gezamenlijk met beide teams te doen.     

1e buurtbijdrage

Op zondag 12 april het is de 1e buurtbijdrage gedaan. We waren bij playground De Blokhut om de hele omgeving schoon te maken en op te knappen. Er is samen met een aantal bewoners veel onkruid en zwerfvuil weggehaald. Met een hogedrukspuit is hard gewerkt om het er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast hebben jongeren de sport- en spelcontainer helpen opruimen en opnieuw in te richten.

2e buurtbijdrage

Een ander thema wat was hulp bij activiteiten in de wijk. Met dit thema hebben we onze 2e buurtbijdrage gerealiseerd. Ook deze buurtbijdrage bestond uit 2 delen.

Allereerst hebben de jongeren geholpen bij de 2e speelronde van de Vitesse Hattrick op 17 april op hun ‘thuisgrond’ bij Thialf. Er is flink geholpen met het opbouwen en afbreken van het evenement. En samen met het de vrijwilligers van playground Thialf is er soep en limonade geregeld voor alle spelers, begeleiders en bezoekers van de Hattrick speelronde. Hiermee toonde ‘t Arnhemse Broek zich een trotse en betrokken gastheer van deze speelronde.

Tijdens de Arnhemse sportweek stond op vrijdag 24 april de Familiedag van Koningsspelen op het programma. Samen met het kinder- en jongerenwerk van Rijnstad, wijkclub Arnhem-Midden, stagiaires en vrijwilligers, hebben 12 jongeren een sportieve en gezellige middag georganiseerd voor families uit ’t Arnhemse Broek.

De voornaaste taken waren het opbouwen en afbreken van alle activiteiten. Daarnaast werden alle sportieve activiteiten begeleid door spelers uit de beide teams van de Vitesse Hattrick Arnhem-Midden.

 

 

Graag willen wij het wijkplatform ’t Arnhems Broek bedanken voor de input voor de buurtbijdrages. Daarnaast alle begeleiders, trainers, vrijwilligers van het jongerenwerk van Rijnstad en van playground Thialf en ten slotte buurtbewoners voor een goede samenwerking .

Voor meer foto’s

https://www.facebook.com/desymfonie.bredeschool

 

 

Wegwijzer

Nieuws

donderdag 17 dec

Theatervoorstellingen in December

dinsdag 23 jun

zomerprogramma 2020 Jeugdwerk

dinsdag 16 jun

activiteiten voor jeugd 4-21 jaar weer gestart na sluiting door corona

dinsdag 21 jan

programma jeugdwerk voorjaarsvakantie

donderdag 29 aug

activeringsteam Broek van start

donderdag 29 aug

Cursus mozaieken 19 & 26 september

dinsdag 25 jun

jeugd zomerprogramma

vrijdag 21 jun

vrijdag 21 juni weetcafe de Symfonie

dinsdag 28 mei

kinderkamp 2019 van 8 t/m 10 juli

donderdag 06 dec

Ambulant jongerenwerk in de Wijkkrant

woensdag 29 aug

start lunchcafe in wijkcentrum Symfonie

woensdag 22 aug

activiteiten na de zomervakantie

dinsdag 26 jun

programma zomervakantie 2018

zaterdag 21 apr

Feestelijke afsluiting Broek in de Pan, zaterdag 21 april

donderdag 05 apr

vakantieactiviteiten in de meivakantie

woensdag 07 maa

broek in de pan, Koken met bewoners

woensdag 21 feb

sporten voor volwassenen

woensdag 21 feb

jongerendebat in de Rozet

zaterdag 13 jan

Vitesse Hattrick School teams doen buurtbijdrage

zaterdag 30 dec

oliebollen verkoop bij Playground Blokhut

woensdag 20 dec

programma kerstvakantie 2017

dinsdag 07 nov

informatieavond Help ? ik wordt 18 jaar voor jongeren

maandag 16 okt

programma HERFSTVAKANTIE

donderdag 21 sep

aanmelden Nederlandse taalles

vrijdag 30 jun

opening bank bij playground de Blokhut

woensdag 25 jan

nieuwe facebookpagina jeugdwerk de symfonie

dinsdag 24 jan

jongeren organiseren nieuwjaarsreceptie wijkcentrum Symfonie

dinsdag 20 sep

wijkteam Arnhem CSA

maandag 18 jul

bewonersavond gestart over toekomst playground De Blokhut

vrijdag 08 jul

wij zoeken gastheren en gastvrouwen

woensdag 20 apr

jongeren starten bij Vitesse Academy

woensdag 09 dec

geslaagd darttoernooi

dinsdag 07 jul

jongeren uit Broek winnen Vitesse Hattrick met de buurtbijdrage

jongeren uit Broek winnen Vitesse Hattrick met de buurtbijdrage